Starity

Farrah Abraham kamukapcsolatban él

2014. január 06. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham jelenleg egy új valóságshow-ban szerepel a barátjával. A gond mindössze annyi, hogy valójában nem randizik a fiúval.

hirdetés
Farrah Abraham kamukapcsolatban él

Farrah Abrahamet a világ a Várandós tinikben ismerhette meg, majd valóságshow-karrierjét a Tini mamikban folytatta, most pedig új valóságshow-ban próbálta ki magát.

A VH1 csatorna műsorában, a Couples Therapyban tűnik fel a lány, ahol fiatal párok mindenféle problémájára próbálnak megoldást találni. A show pár napja kezdődött el, de sokaknál már kiverte a biztosítékot, ugyanis a szexvideót forgatott egykori tini mami párja, Brian Dowe valójában nem is a barátja.

Egy bennfentes elárulta, Farrah megkérte a fiút a forgatások előtt, hogy játssza el a párját, aki ezt be is vallotta nemrég. Ráadásul sokan azért sem szeretik a lányt, mivel kigúnyolja a többi párt a show-ban, emiatt pedig egy másik, többször is letartóztatás alá került egykori tini mami, Jennelle Evans is beszólt Farrahnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek