Starity

A JLS tagjai számára nincs megállás

2014. január 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar ugyan feloszlott, a srácoknak szólóprojektjei vannak: Jon valóságshow-t forgat, Marvin és Oritsé mentorok lesznek, Aston pedig mozifilmben szerepel!

hirdetés
A JLS tagjai számára nincs megállás

A JLS megható, utolsó koncertjére december 22-én került sor, és bár a fiúk nem dolgoznak együtt, legalábbis egy ideig, hallani fogunk róluk, ugyanis külön projektekbe fogtak.

Marvin elárulta, hogy a The Voice tehetségkutatóban lesz ítész. Kylie Minouge-gal és Ricky Wilsonnal, tehát ez egy teljesen új felállás lesz a műsor történetében, amit az énekes izgatottan vár. Azt is elárulta, hogy sok energiát fektet majd ebbe, hiszen ez csak az ő projektje lesz. A többiek miatt sem aggódik, biztos benne, hogy bármibe is fognak, megállják a helyüket.

„Nem lenne fair a rajongóknak azt mondani, hogy együtt térünk vissza. Nehéz döntés volt, de úgy érezzük, hogy a megfelelő időben hoztuk meg” – válaszolta a kérdésre, együtt visszatérnek-e.

Jon, aki jelenleg Skóciában él, valóságshow-t szeretne forgatni barátnőjével. A sztár egy szarvasfarmot szeretne létrehozni a már megvásárolt farmterületen, és bemutatni, milyen egy farmer élete. Egy traktort is vett 2012-ben, amivel igencsak meglepte a rajongókat. Néhány állatot az énekes egyébként már tart is területen, és nagyon boldog. A show megjelenésével kapcsolatos információk nincsenek.

Oritsé, Marvinhez hasonlóan ítész lesz – ám ő azzal a műsorral, amivel az együttes elindult: az X-Faktor új évadában fogja jó tanácsokkal ellátni az ifjú brit tehetségeket, Aston pedig szólóalbumot szeretne piacra dobni, és mozifilmben szerepelne. Az énekes álma, hogy olyan karriert fusson be, mint Justin Timberlake.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek