Starity

Távozik a Dalriadából Ungár Barnabás

2014. január 07. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt év és három album után Ungár Barnabás billentyűs úgy döntött, kilép a folk-metalt játszó, soproni Dalriada együttesből.

hirdetés
Távozik a Dalriadából Ungár Barnabás

Szinte sokként ért minden egyes rajongót, amikor a Dalriada együttes hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy billenytűsük, Ungár Barnabás kilép az együttesből.

„Ma sajnos rossz hírekkel kell jelentkeznünk: Ungár Barnabás, billentyűsünk és barátunk, 5 év, 3 album és számtalan közös koncert után elbúcsúzik a zenekartól, hogy egyéb elfoglaltságaira koncentrálhasson. Hálás köszönettel tartozunk az együtt töltött évekért és minden jót kívánunk neki a továbbiakban!” – írta a csapat hét órával ezelőtt a közösségi portálon.

Barnabás saját szavait is közzétették, melyben elmondja, barátként, de a zenei élettel kapcsolatban eltérő véleménnyel válik meg a zenekartól. „Köszönöm mindenkinek a támogatását, építő jellegű kritikáit és kedves szavait! Köszönöm a zenekarnak az együtt töltött éveket, ezúton is kívánok nekik kitartást és további sikereket!”

Az együttes egy hatalmas koncertre készül január 18-án, a budapesti Dürer Kertben, hogy megünnepeljék az együttes tízéves szülinapját, ahol természetesen még jelen lesz Barnabás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek