Starity

Boldog születésnapot, Thalía!

2010. augusztus 25. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre ő is belép a szexi negyvenesek táborába, azonban ez egy cseppet sem riasztja vissza a mexikói szépséget. Sőt, éppen ellenkezőleg.

hirdetés
Boldog születésnapot, Thalía!

39. születésnapját ünnepli ma, augusztus 26-án a mexikói szupersztár, Thalía, aki – korát meghazudtoló módon – még mindig gyönyörű és bomba alakú. Arra a kérdésre, hogy mi a titka, csak annyit szokott felelni: „csupa élet, tiszta vidámság”. Mint elárulta az éppen 30 éves zenei karriert maga mögött tudható énekesnő, nem számokban méri az életét; számára az a lényeg, hogy az ember jól érezze magát, bízzon önmagában, és az élet minden percét használja ki, hiszen az idő nagyon gyorsan elrepül.

Amikor egy mexikói magazinban arról kérdezték, hogyan néz elébe élete ezen új szakaszának – melyről azt mondják, hogy „az újabb 30-as évek”, ezt felelte: „Kitűnően. Mindent megéltem. Nagyon kellemesen érzem magam. Fizikailag, az erőnlétben, az aktivitásban, a kitartásban... 23 évesnek érzem magam. Lelkileg és érzelmileg, mintegy 100-nak.”

Hogy jövő ilyenkor is így fog-e vélekedni a szép énekesnő, amikor eljön a kerek évforduló, egyelőre nem tudni. Mindenesetre köszöntsük őt születésnapján az anyanyelvén is:

¡Feliz cumpleaños, Thalía, que cumplas muchísimos más!

Thalía természetesen idén is tart Twitter-partit a születésnapja alkalmából, amelyen követői különböző „virtuális” ajándékokkal lephetik meg. Meglepetésként, a sztárt még egykori színészkollégája, Fernando Carrillo is felköszöntette egy kedves üzenettel, akivel utolsó telenovellájában, a Rosalindában dolgozott együtt: „Feliz cumple mi siempre bella amiga y eterna Rosalinda” – írta, ami magyarul annyit tesz: 'Boldog szülinapot, mindig szép barátnőm és örök Rosalindám'.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek