Starity

A Disney csatorna törli a Zsenipalántákat

2014. január 07. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelentették be: a Disney csatornán futó Zsenipalántáknak is vége!

hirdetés
A Disney csatorna törli a Zsenipalántákat

A Zsenipalánták, más néven A.N.T. Farm 2011. december 10-én került a Disney csatorna képernyőjére, ám három évad után úgy döntöttek, véget vetnek a China Anne McClain főszereplésével indult sorozatnak.

A szomorú hírt China közölte Twitter-oldalán: „Nagyon jó volt az A.N.T. Farmot forgatni, de három évad után a végére értünk. Izgatott vagyok a titkos projektjeim miatt, és remélem, srácok, hogy boldogok vagytok!”

A végről szóló híreket pedig a Disney csatorna is megerősítette nemrég. A Disney egyébként igyekszik törölni régi sorozatait, és szeretné az egész csatornát új gyártmányokkal feltölteni. Ennek a döntésnek köszönhetően ért véget anno a Hannah Montana, majd a Varázslók a Wawerly helyről, ez után következett a Sok sikert, Charlie! és rögtön utána az Indul a risza!. Persze néhány sorozat törlésében az is közrejátszott, hogy a főszereplők felnőttek, és nem kívántak tovább a Disney-nél dolgozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek