Starity

Rihannával áll össze Shakira

2014. január 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű latin díva, Shakira látható a Glamour magazin februári számának címlapján, ami kapcsán elárulta, milyen volt együtt dolgozni Rihannával, valamint mesélt karrierjéről és külsejéről is.

hirdetés
Rihannával áll össze Shakira

Bombaként robban a hír, miszerint a két popénekesnő közös munkára adta a fejét. A január 13-án debütáló dal a Can't Remember To Forget You címre hallgat, ami miatt az elmúlt heteket mindketten a stúdióban töltötték. Shakira a Glamour magazinnak mesélt arról, milyen volt együtt dolgozni Ririvel.

„Igazi utópia volt vele dolgozni. Ő a földkerekség legszexisebb nője! És végül is a nap végén mindketten karibi lányok vagyunk. A kémia kettőnk között olyan jó és valóságos volt. Még táncmozdulatokat is tanított. Remek tanár volt.”

A szexi táncmozdulatokat félretéve, a 36 éves kolumbiai szépség, aki mint ismert, profin tudja rázni a színpadon, a magazinnak azt mondta: „Úgy érzem, nem azért vagyok a Földön, hogy csak a végtelenségig rázzam, tudod?”

A január 14-én boltok polcaira kerülő magazinban azt is elárulta, hogy nem szeretné a szuper vékony énekesnők táborát erősíteni.

„Az én férfim, Gerard [Piqué] a csont helyett inkább a húst preferálja. Nem szereti a túlságosan vékonyat. (Nevet.) Ez leveszi a vállamról a nyomást. Így is már sok minden miatt kell aggódnom. Ebben a hónapban nem edzek, mert van egy albumom, amit be kell fejeznem, és van egy gyerekem is. És eléggé szeretem ezeket az előttem lévő süteményeket is.”

Hatalmas globális sikeréről is mesélt. „A siker apránként jött a számomra. Kis adagokban ízleltem meg az ízét. 10 éves voltam, amikor megnyertem egy zenei versenyt, születésnapi bulikon, céges rendezvényeken léptem fel. 13 éves voltam, mikor találkoztam egy lemezcég vezetőjével, és egy kazettás magnóra felénekeltem a Material Girlt. Kezet ráztam minden rádióállomásnál, Hondurason át egészen Ryan Seacrestig. Míg egy nap arra ébredtem, hogy elég híres vagyok. De itt van ez az egy dolog: továbbra is éhes vagyok. De nem a hírnévre, hanem muszáj bebizonyítanom magamnak, hogy továbbra is képes vagyok erre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek