Starity

Chenoa az Avon új nagykövete

2014. január 08. 15:03   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ismert és népszerű kozmetikai márka, az Avon, Chenoát kérte fel arra, hogy a 2014-es évben ő képviselje őket Spanyolországban természetességével, szépségével.

hirdetés
Chenoa az Avon új nagykövete

Az idén 39. életévét betöltő argentin származású spanyol énekesnő, Chenoa megállapodást írt alá az Avon Spanyolország kozmetikai céggel, hogy ő legyen a márka új, 2014-es nagykövete. Első lépésben egy televíziós reklámot forgattak vele, mely kisfilmet január 7-én, kedden mutatták be először a spanyol tévénézőknek.

Az Avon úgy vélekedik, hogy Chenoa ideális nagykövetük lesz, hiszen nem csak hogy remekül mutat a képernyőn, de a valóságban is abszolút hiteles, egy igazi, talpraesett, modern nő, aki valóban természetességéről híres és független személyiség, ráadásul közel 39 évesen is igazi szépség. A márka szerint egy minőségi termékre – rájuk – támaszkodva pedig elérhető egyfajta tökéletes kép, olyan, mint Lauráé.

Az énekesnő, aki tulajdonképpen már 16 éves kora óta énekel, akkor lendítette fel karrierjét, miután feltűnt egy ismert tehetségkutatóban, még 2002-ben. „Chenoa nagy lelkesedést mutat az Avonnal való szakmai kapcsolatra - mondták az extriunfitáról.

Az Avon története egyébként hosszú időre, mintegy 50 évre nyúlik vissza Spanyolországban, így egy elismert, nívós márkáról beszélhetünk. Érdekesség, hogy Chenoa a Dove nagyköveteként is tevékenykedett korábban, sőt, megválasztották a legstílusosabb, legjobban öltözött hírességnek is hazájában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek