Starity

Tom Misonnak fejfájást okoz a Sleepy Hollow

2014. január 09. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szerint Ichabod az eddigi legnehezebb karaktere, és megerőltetőnek tartja olykor az állandó bizonyítási vágyat.

hirdetés
Tom Misonnak fejfájást okoz a Sleepy Hollow

„Ichabod az eddigi legnehezebb karakterem – vallja Tom Mison, a FOX legújabb fantasy-drámájának, az Álmosvölgy legendájának sztárja. – Annyi mindenre fókuszálnunk kell, meg kell találnunk az egyensúlyt mindenütt. Ha valamibe többet fektetünk, egyszerűen összeomlik.”

A Sleepy Hollow bizony nagy fejfájást okoz Tomnak, állítása szerint az élete sosem volt még ennyire stresszes. Noha élvezi, hogy egyre gyakrabban ismerik fel az utcán, és hogy saját arcképét látja a hirdetőtáblákon, megterhelőnek tartja a sorozattal járó nyomást.

„Annyira klassz, hogy amennyire mogorva és büszke, valahol megtalálható Ichabodban a gyermeki ártatlanság. Yolandát mellesleg nagyon megkedveltem, imádnám, ha tanácsot kérhetne tőle olykor az autós szolgáltatáson keresztül.”

A Sleepy Hollow jövő héten, hétfőn tér vissza, a 13-ai epizódban megismerjük Jenny múltjának egy rémisztő részletét, majd január 20-án egy duplaepizódos évadfináléval zárnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek