Starity

Megérkezett Lea Michele első videoklipje

2014. január 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lea Michele csütörtök este végre bemutatta a nagyközönségnek debütáló dalához készült videoklipjét.

hirdetés
Megérkezett Lea Michele első videoklipje

A videóban Lea sokáig egy fekete ruhát visel, miközben egy elhagyatott, régi raktárházban énekel. A klip nagy részének témája a sötétség, azonban a későbbiekben az ablakokon átszűrődő fény lassacskán új életet visz bele és ismét ragyogni kezd, míg ezalatt egy egyszerű, fehér ruha látható rajta.

Egyesek azt gondolják, hogy a videó utóbbi része a szabadságának kialakulását tükrözi, mint ahogy az a szövegben is hallható: „I’ll fly like a cannonball. Mások viszont úgy vélekednek, hogy ez képviseli azokat a nehéz időket, amiket elhunyt barátja, Cory Monteith halála okozott, és lassan, de sikerül maga mögött hagynia a gyászt, hogy újra boldog életet élhessen.

Lea debütáló albuma, ami a Louder címre hallgat, március 4-én fog megjelenni, a rajongók pedig addig is élvezhetik szereplését a nagy sikernek örvendő Glee-ben, ami február 25-én fog visszatérni a FOX csatorna képernyőjére, Adam Lambert és Demi Lovato vendégszereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek