Starity

Lindsay Lohan életét tényleg megmentették

2010. augusztus 26. 08:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint korábban megírtuk, Lindsay Lohan alig pár órája szabadult a rehabról, mivel orvosai szerint egyáltalán nem szenvedett semmiféle függőségben. Ám úgy tűnik, így is megmentették az életét.

hirdetés
Lindsay Lohan életét tényleg megmentették

Lindsay Lohan valóban nem gyógyszerfüggő, sőt, orvosai kiderítették, hogy hiperaktivitásos figyelemzavara sincs. Az erre felírt gyógyszereket viszont folyamatosan szedte, ennek következtében fordulhatott ki önmagából. A színésznő botrányos viselkedéséért tehát egy téves pszichés diagnózis tehető felelősnek.

A színésznőről 22 nap alatt – amit az UCLA Medical Centerben töltött – kiderült, hogy évek óta egy hibás diagnózis miatt szedte az Adderall nevű gyógyszert. A szakemberek elmondása szerint ez a kapszula képes arra, hogy megváltoztasson egy embert, így lehetett ez Lindsay-vel is, akiről mindenki azt hitte, hogy valóban alkohol- és drogfüggő.

Persze igaz, hogy Lohan ez előtt is többször bevonult az elvonóra, sőt, beismerte, hogy használta a fentebb említett dolgokat, ám mégsem olyan komoly mennyiségben, mint azt gondolni vélték.

Az UCLA orvosai tehát megerősítették, hogy a színésznő teljesen tiszta, legújabb filmjének premiere tegnap, azaz augusztus 25- én zajlott le. Sokak szerint ezzel valóban megalapozhatja valódi színészi karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek