Starity

Január 27-én érkezik a Maricruz

2014. január 10. 21:09   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 27-én 15 órakor veszi kezdetét a TV2-n Ana Brenda Contreras és Daniel Arenas telenovellája, a Corazón Idomable.

hirdetés
Január 27-én érkezik a Maricruz

A 2014-es év első telenovellapremierje érkezik hazánkba, melyet 2012-ben kezdtek el forgatni, 2013 februárjában pedig vetíteni kezdték Mexikóban, nagy sikerrel.

A telenovella az 1994-es, nagy sikerű Marimar remake-je, melyet Thalía és Eduardo Capetillo főszereplésével szintén a TV2 tűzött műsorára.

A történet szerint Maricruz (Ana Brenda Contreras), a szegény lány beleszeret a jóképű és gazdag Octavio Narvaezbe (Daniel Arenas), aki feleségül veszi a lányt. Maricruz szenved a Narvarez család sznobságától, megaláztatásaitól, olyannyira, hogy elszökik a fővárosba. A lány éppen édesapja (César Évora) házába kerül, aki kitaníttatja és előkelő hölgyet farag belőle. Később visszatér a Narvarez birtokra, hogy bosszút álljon az őt ért megaláztatásokért, és újra találkozik Octavióval.

A sorozatban szerepet kapott még az Időtlen szerelemből és a Mindörökké szerelemből megismert Carlos de la Mota, az Árva angyalból megismert René Strickler, Rocío Banquells és Ana Patricia Rojo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek