Starity

Mély hatással voltak a hajléktalanok Stathamre

2014. január 10. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kolibri-kód című film forgatása alatt Jason jelenetei közül néhányat az utcán rögzítettek, és az ott élő emberek mély hatással voltak a színészre.

hirdetés
Mély hatással voltak a hajléktalanok Stathamre

A 46 éves színész a Kolibri-kód című film forgatásakor egy olyan életmódot próbált ki, amit azelőtt soha életében, ám persze ez csak a karaktere hitelesítéséért és megértéséért felelt. Bár nem töltött sok időt az utcán élve, Jasonban mély nyomokat hagytak az ott élő emberek.

„Sok embert ismertem meg, akik az utcán élve probálnak napról napra boldogulni, mély hatással voltak rám. Minden egyes történet, amit hallunk, egyedi, magával ragadó és érdekes, ugyanakkor szomorú és fájdalmas. Ezek az emberek segítettek nekem megformálni a karakteremet” – nyilatkozta a színész.

„Mint színész a forgatókönyv alapján kell játszanod, mert ez élvez elsőbbséget. De ugyanakkor tudában kell lenned, és körül kell nézned olyan dolgok után, amik segítenek neked, amik egy kis extrát adnak, ami kapcsolatban áll a realitással.”

Az utcán élő emberek naponta ignorálva vannak, mert az emberek olykor elfelejtik megjegyezni őket. – „Ezek az emberek jelenleg láthatatlanok. Mikor valaki meglát egy hajléktalant az utcán, figyelembe sem veszi őt, levegőként bánik vele, mintha ott sem lenne. Ők próbálnak a társadalommal kapcsolatba kerülni, de sajnos csak visszautasítást kapnak” – mesélte a Kolibri-kód színésze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek