Starity

Fergie Duhamel élvezi az anyaságot

2014. január 10. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie már fia születése előtt is nagyon boldog volt, hogy végre anya lehet, de elmondása szerint az anyaság az egyik legszórakoztatóbb dolog.

hirdetés
Fergie Duhamel élvezi az anyaságot

Fergie és Josh Duhamel kisfia alig négy hónapja látta meg a napvilágot, de máris a második gyeremeket tervezik. Fergie elmondása szerint az anyaság napról napra szórakoztatóbb, és olyan, mint egy nagy utazás.

„Számunkra a család új dolog, eddig csak ketten voltunk, most viszont egy kisebb herceg is beletartozik a családba. Szülőnek lenni olyan, mintha egy nagy utazáson vennél részt, és ez az érzés napról napra erősödik.”

Kisfia születése után Fergie megcélozta az edzőtermeket, hogy visszanyerje terhessége előtti alakját, mivel ez nagyon fontos a showbiznisz világában. – „Most légy őszinte – ki nem vesztette már el a magabiztosságát? A színpadon vagy akár a vörös szőnyegen, fontos, hogy urald a kisugárzásodat, és emlékezz arra, ki is vagy valójában” – magyarázta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek