Starity

Véget ért Hilary Duff házassága

2014. január 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hilary Duff és férje, Mike Comrie három év házasság után döntöttek úgy, hogy véget vetnek házasságuknak, ám a mai napig szoros barátságot ápolnak egymással.

hirdetés
Véget ért Hilary Duff házassága

Hilary Duff és Mike Comrie alig három évvel ezelőtt kötöttek házasságot, ám a napokban úgy döntöttek, hogy eljött az ideje a búcsúnak, és ezentúl külön utakon folytatják tovább.

" Hilary Duff és férje, Mike Comrie kölcsönösen döntöttek a barátságos szakítás mellett. Továbbra is jó barátok maradnak, ahogyan ezentúl is részük lesz egymás életében. Mindketten amellett döntöttek, hogy szülői szeretetben nevelik tovább közös fiukat, de a magánéletüket igyekeznek privát körülmények között élni„ – nyilatkozta a pár sajtófelelőse nemrégiben.

Hilary és Mike 2010 augusztusában – két év együttjárást követően – kötött házasságot, és még most decemberben is boldognak tűntek együtt, így nem tudni, mi vezetett a hirtelen szakításhoz. Azért is meglepő e váratlan válás, mivel nemrég még arról nyilatkoztak, miszerint több gyereket is szeretnének majd, hogy a 21 hónapos Lucának legyen társasága.

”Mike és én itt ülünk most egymás mellett és nagyon hálásak vagyunk nektek minden kedvességért és jókívánságért. Ez nem egy könnyű nap egyikünknek sem, de együtt túl fogjuk tenni magunkat rajta" – írta Hilary tegnap a Twitteren mintegy megnyugtatásként és köszönetnyilvánításként a rajongói felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek