Starity

Klippremier: Marc Anthony – Cambio de Piel

2014. január 11. 19:07   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes legújabb klipjét 2014. január 10-én mutatták be először az amerikai Univision TV csatornán, ezzel egy időben pedig már a Youtube-ra is feltöltötte a VEVO.

hirdetés
Klippremier: Marc Anthony – Cambio de Piel

A Puerto Ricó-i származású amerikai sztár 2013-as 3.0 elnevezésű salsa albuma már több dél-amerikai országban aranylemez, a nemzetközi eladási listákon pedig az első helyet szerezte meg latin kategóriában. Az album egyik dala, a Vivir Mi Vida az év felvétele lett, és az énekes Latin Grammy-díjat kapott érte.

Most az album második kislemezéhez, a Cambio de Pielhez készített klipet a Sony Music. A videót egy csodálatos helyen, a mexikói Cancún tengerpartján forgatták 2013 októberében, s mindössze két szereplője van: egy csinos, barna modell és Marc Anthony.

A romantikus hajlamú rajongók legnagyobb örömére David Rosseau rendezőnek sikerült a hely szellemének – no meg a dal témájának – megfelelően érzéki hangulatú videoklipet rögzíteni, gyönyörű színekkel és erotikus beállításokkal.

Érdekesség, hogy a felvétel megtekinthető salsa vagy ballada változatban is, és nemcsak a zenei stílusban, de a képkockák között is felfedezhető árnyalatnyi eltérés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek