Starity

Michael Jacksontól tanult Aaron Paul

2014. január 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Breaking Bad sztárjának a pop királya adott tanácsot egy születésnapi bulin, hat évvel ezelőtt.

hirdetés
Michael Jacksontól tanult Aaron Paul

Hat évvel ezelőtt, a brunei Azim herceg partiján találkozott először az akkor még ismeretlen Aaron Paul és Michael Jackson. Ahogy arról nemrég a sztár beszámolt a Details magazinnak, a könyvtárban ücsörögtek, amikor meglátta a pop királyát Azimmal beszélgetni.

„A herceg a kanapén ült Michaellel, és emlékszem, vagy egy órán át ami-a-szívből-jön-a-szívbe-megy beszélgetést folytattunk családról, tervekről, és átkarolta a vállam, azt mondta: »Tudod, ha nehéz gyerekkorod volt, ha nem, az egész a megbocsátásról szól. Amint erre te is rájössz, rendbe jön. Minden rendbe jön«”.

Aaron megfogadta Michael tanácsát, és e szerint próbálta élni az életét. Kitért végül arra is, milyen érzés, hogy a Breaking Bad végeztével sorra kapja az ajánlatokat – az Exodus című film például „a semmiből jött”, még harcolnia sem kellett a szerepért, őt akarták. A Need For Speed forgatását pedig egyenesen imádta:

„Körbe-körbe futkosni, őrültként vezetni, őrülten drága, gyors kocsikban? Miért ne? Hat hosszú, kemény év után a Breaking Badben ez tökéletes.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek