Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2014. január 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekel, miféle diákkal randizik Lindsay, mit varratott a kezére Rihanna és Justin Bieber? Klikk!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Lindsay Lohan diákkal randizik

A színésznő állítólag egy brit diákkal, a részmunkaidőben modellként dolgozó Christian Arno Williamsszel találkozgat, mióta találkoztak a Shangai Fashion Awardson.

A Daily Mirror beszámolói szerint Lindsay annyira odavan a srácért, hogy nemrég egy harmincezer fontos Rolex-órával lepte meg!

*

Chris Hemsworth jelenti be az Oscar-esélyeseket

A Thor sztárja csatlakozik az Akadémia elnökéhez, Cheryl Boone Isaacshez, hogy bejelentsék a 86. Oscar-gála jelöltjeit január 16-án. Az összes kategória neveit a Samuel Goldwyn Színház-beli sajtókonferencián leplezik le, és élőben közvetíti majd az ABC.

*

Rihanna új tetkót varratott

Körülbelül húsz tetoválása van az énekesnőnek, de most újabb mintával gazdagodott, amelyet bőszen csodált a Bang Bang Tattoos épületében.

„Imádok tetoválószalonokban lógni, ez egy kész kultúra, ezt tanulom” – mondta korábban Rihanna, akinek ezúttal a csuklójára került a minta:

*

Kanye West az űrben tölti a nászutat

A rapper állítólag naponta képes lenne egymillió amerikai dollárt perkálni azért, hogy néhány napot az űrben töltsenek kedvesével, Kim Kardashiannal.

A nászutat persze kemény képzés előzi meg: a párosnak egy három hónapon át tartó felkészülésen kell részt vennie, ha valóban elhagyják a Földet a mézeshetek kedvéért.

*

Justin bemutatta új tetoválását

Szombaton az Instagram-profiljára töltött fel egy képet az énekes, aki ellen jelenleg is zajlik a nyomozás a tojásdobálós ügy kapcsán. A 19 éves titánnak ez a 21. testdísze, egy Joker-fejet ábrázol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek