Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2014. január 12. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, milyen ruhakölteményekkel kápráztattak el mindenkit a legnagyobb A-listás sztárok a héten!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Január 6. és 12. között kedvenc hollywoodi sztárjaink többek között olyan eseményeken vettek részt, mint az Art of Elysium ‘Heaven’ Gála, a G’Day USA Los Angeles Black Tie Gála vagy az éves AFI Awards. E hivatalos rendezvények alkalmával sok káprázatos és kevésbé megnyerő ruha-összeállítást láthattunk, mi pedig most összegyűjtöttük nektek a legstílusosabb sztárokat az elmúlt hétről!

Ali Larter az Art of Elysium ‘Heaven’ gálán vett részt január 11-én, melyet a Skirball Kulturális Központban tartottak szombaton Los Angelesben. A színésznő, akinek saját szakácskönyve is van, egy pánt nélküli Monique Lhuillier-estélyit viselt, hozzá illő fülbevalót és egy fekete táskát választott.

Charlize Theron Allison Williams és Diane Kruger mellett vett részt a harmadik alkalommal megrendezett Help Haiti gálán a Montage Hotelben január 11-én, Los Angelesben.

A rendezvényre a színésznő egy Givenchy-koktélruciban érkezett, Christian Louboutin-cipőket, Saint Laurent-retikült és gyémánttal futtatott Harry Winston-ékszereket társított öltözékéhez.

Egy dolog biztos: Nina Dobrev aligha tud mellélőni a vörös szőnyegen! Az Art of Elysium ‘Heaven’ gálán Anna Kendrick, Camilla Belle, Jennifer Morrison, Ashley Madekwe és Kate Bosworth mellett egy szexi Emilio Pucci-ruhakölteményben kápráztatott el mindenkit, melyet a 2014-es tavaszi kollekcióból választott.

Kiegészítőkként Rupert Sanderson ‘Rosanna’-szandit, Rodo-táskát és Swarovski-kristályokkal kirakott ékszereket viselt.

Naomi Watts a G’Day USA Los Angeles Black Tie gálán vett részt január 11-én, amelyet a JW Marriott Hotelben rendeztek meg Los Angelesben. A Marchesa tavaszi kollekciójából választott egy szaténruhát, retikült pedig a Rauwolftól kölcsönzött.

Camilla Belle lélegzetelállítóan festett az Art of Elysium ‘Heaven’ gálán, a Ralph Lauren tavaszi kollekciójából választotta ezt az elektrikus kék, pént nélküli estélyit, hozzá pedig Van Cleef- és Arpels-ékszereket társított.

Sandra Bullock Burberry Prorsumot választott tegnap estére, a 2014-es elő-őszi kollekcióból a BAFTA LA 2014 Awards Season Teapartira, amelyet a Négy Évszak hotelben rendeztek meg Beverly Hillsben, Los Angelesben. Lábbelit a Casadeitől kölcsönzött, valamint az óriás táskát is egy kisebb retikülre cserélte. Nekünk bejön!

A Girls sztárja, Allison Williams nagy benyomást tett ránk Sean Penn Help Haiti gáláján, amelyre tegnap került sor. Ezúttal is érdekes ruhát választott a brit dizájnertől, Osmantól, amely a tavaly őszi kollekcióból való, az aranyszínű, virágmintás szoknyarész dobja fel a koktélruhát. Igazán bájos!

Kate Mara bemutatta új hajszínét a 14., éves AFI Awardson január tizedikén, amelyre Beverly Hillsben került sor. Az alkalomra egy tavaszias Michael Korst választott, a ruci és az öv is a 2014-es tavaszi kollekcióból származik.

Leonardo DiCaprio Margot Robbie-val érkezett a The Wolf of Wall Street brit premierjére, amelyre az Odeon Leicester Square-en került sor január kilencedikén, Londonban. A színész legtöbbször feketét választ, ezúttal sem lőtt mellé Giorgio Armani-öltönyével.

Lindsay Lohan a második alkalommal megrendezett Sohu Fashion Achievement Awardson jelent meg hétfőn, Shanghaiban ebben a bársony Balmain-luxusruhában és Christian Louboutin ‘Resillissima’ nevű platformsarkújában. La La Anthony ugyanezt a ruhát viselte 2012-ben.

Kylie Minogue január hatodikán jelentette be, hogy lecseréli Jessie J-t a Voice-ban. Az énekesnő egy pánt nélküli Alexandre Vauthier-dresszt viselt a 2013-as őszi kollekcióból, és Angelina Jolie-szerű beállásban pózolt a fotósoknak. Imádjuk ezt a ruhát!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek