Starity

Kész az Epica új albuma

2014. január 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Epica eddig öt stúdióalbummal és számtalan kislemezzel büszkélkedhet, most pedig a hatodik albumuk írására és rögzítésére is sor került.

hirdetés
Kész az Epica új albuma

Bár a hollandok Retrospect elnevezésű, a Miskolci Nemzeti Színház és Reményi Ede Kamarazenekar közreműködésével felvett élő DVD-je még csak két hónapja jelent meg, ők máris készen állnak legújabb albumuk kiadására. Legutolsó stúdiómunkájuk, a Requiem for the Indifferent album 2012 márciusában, vagyis nagyjából két éve jelent meg.

A csapat június óta nem koncertezett énekesnőjük, Simone Simons terhessége miatt, aki ősszel hozta világra gyermekét, Vincentet, novemberben pedig Coen Janssen billentyűs is bejelentette, hogy párjával újabb szülői örömök elé néztek. A csapat április 30-án fog visszatérni a nagyérdemű elé, amikor is egyfajta CD-előzetes bemutatót tartanak majd a hollandiai Tilburgban. Ők így nyilatkoztak a visszatérésről:

„Nagyszerű időt töltöttünk a Sandlane-ban a dalok rögzítése során Joost Van Den Broekkel együtt, és alig várjuk, hogy ti, srácok is halljátok a végeredményt!”

A korong előreláthatólag tavasszal jelenik majd meg a Nuclear Blast gondozásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek