Starity

A 2014-es Golden Globe legszebb ruhái

2014. január 13. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A-listás celebektől és elismert divattervezők ruhakölteményeitől hemzsegett az idei díjátadó. Lássuk az est fénypontjait és a legszebb ruhakölteményeket!

hirdetés
A 2014-es Golden Globe legszebb ruhái

Maria Menounos

Maria ismét rózsaszínben lépett a vörös szőnyegre a 2014-es gála során. A 35 éves televíziós az NBC csapatával dolgozott együtt az este folyamán, egy Max Azria Atelier-ruhát, Jerome C. Rousseau-cipőket, Emm Kuo-retikült és LoveGold-ékszereket viselt Jennifer Fishertől.

Melissa Rauch

A 33 éves színésznőt kollégái kísérték el, Simon Helberg és Kunal Nayyar, akik az Agymenőkben Wolowitzot és Koothrapalit formálják meg. Melissa imádja a citromsárga rucikat, ezúttal Romona Kevezától választott, cipőt Stuart Weitzmantól kölcsönzött, gyűrűit a Dove-nak és Norman Silvermannak, fülbevalóit a DeMarcónak köszönheti, a retiküljét pedig Amanda Pearltől szerezte be.

Rachel Smith

Rachel ebben a bámulatos Marchesa-ruhában tette tiszteletét a díjátadón, amelyet a váll- és derékrész körüli gyöngyökkel kirakott tüll dobott fel. Haja és sminkje is kifogástalan.

Shaun Robinson

Az Access Hollywood műsorvezetője egy pánt nélküli, kék ruhában jelent meg, amely combig kivágott. Nagyszerű választás volt!

Amber Heard

A színésznő egy bámulatos Atelier Versace-estélyiben lépett a vörös szőnyegre, amely oldalt merészen kivágott. A ruhához Jimmy Choo ‘New Mariah’ platformjait és Graziela Gems-fülbevalókat választott.

Kate Mara

J. Mendel 2014-es elő-őszi kollekciója számos lélegzetelállító ruhát tartalmaz, Kate estélyije egy azok közül. A mély, v alakú kivágásnak hála minden férfi szem rászegeződött.

Leslie Mann

Leslie férjével, Judd Apatow-val érkezett a gálára ebben a gyönyörű Dolce&Gabbana-dresszben, Jimmy Choo-cipőkben, amelyhez a Bottega Venetától választott retikült, ékszereket pedig Neil Lane-től kölcsönzött.

Michelle Dockery

Oscar de la Renta bokavillantós, miniabroncsos ruhája, amely a tavalyi, tavaszi kollekcióból való, elég rizikós döntés volt, de a Downtown Abbey sztárja csak úgy ragyogott.

Reese Witherspoon

A Penelopé sztárja egy türkiz Calvin Klein-selyemrucit választott, amelyhez Harry Winston-ékszereket társított. Nem szerette volna túlragyogni az est igazi fénypontjait, hiszen mindössze díjat adott át, nem pedig jelölt volt.

Sarah Paulson

Az American Horror Story szereplője egy ezüstös, spagettipántos ruhát választott a Marchesától, a szandálok Christian Louboutin érdemei, míg a fülbevalókat Irene Neuwirth készítette.

Sofia Vergara

A Modern család sztárja egy 2014-es elő-őszi estélyit választott Zac Posentől, és egy behemót türkiz nyakláncot Lorraine Schwartztól. Noha a ruha elég egyszerű, megszoktuk már, hogy Sofia mindig szexi, sellősziluettet idéző estélyikben mutatkozik.

Lupita Nyong’o

A 12 év rabszolgaság sztárja, aki elől elhappolta a díjat Jennifer Lawrence, a Golden Globe-gála egyik fénypontja volt. Ebben a köpenyes Ralph Lauren-selyemben, amelyet a 2014-es tavaszi kollekcióból választott, mindenkit túlragyogott. A ruha egyébként kísértetiesen hasonlít Gwyneth Paltrow (Tom Ford) ruhájához, melyet két éve viselt az Oscaron.

Kerry Washington

A Botrány sztárja több okból kifolyólag is ragyogott. Amellett, hogy immár nem tudta letagadni, hogy állapotos, egy elképesztő Balenciaga-estélyiben mutatkozott, amelyet Fred Leighton-ékszerekkel egészített ki. A Casadei-szandikat mi is felpróbálnánk!

Ariel Winter

A Modern család sztárja drámai módon maga mögött hagyta a tiniruhákat, amelyekben még tavaly mászkált, és egy Mikael D-estélyibe bújt, amely a tavaly őszi kollekcióból való. Összeállítását a Brumani-fülbevalók dobták fel igazán.

Amy Poehler

Az est házigazdája egy aszimmetrikus, kézi szabású Stella McCartney-estélyiben érkezett a gálára, melyhez Charlotte Olympia-cipőket társított. Egyszerű, de nagyszerű!

Kate Beckinsale

A Mindenki megvan sztárja fantasztikusan festett ebben a Zuhair Murad-darabban, amelyhez Edie Parkertől választott retikült, ékszereket pedig Lorraine Schwartztól és a Chopardtól kölcsönzött. Ez a sellőimidzs remekül áll neki.

Jessica Chastain

A Zero Dark Thirty sztárja egy, Riccardo Tisci által készített Givenchy-ruhát és ragyogó gyémántnyakláncot viselt. Egyedül a hajában találtunk kivetnivalót – mintha a zuhanyból kiszállva így száradt volna meg.

Jenna Dewan-Tatum

A Step Up színésznője, aki néhány hónapja adott életet első gyermekének, Brian Atwood-cipellőkben lépkedett végig a vörös szőnyegen egy elképesztő fehér, uszályos estélyiben, Edie Parker-tatyóval az oldalán. Gyönyörű!

Julia Roberts

Az Oscar-díjas sztárt az August: Osage County című filmben nyújtott alakításáért jelölték, ám megjelenése megosztotta az embereket. Ez a Dolce & Gabbana-dressz a fehér blúzzal úgy hat, mintha egy egyszerű munkahelyi vacsorára indult volna, ám nekünk bejön – végre valami érdekes a sok estélyi között!

Mila Kunis

Akárcsak Kate Beckinsale, Mila is az ezüst mellett döntött: egy Gucci Première-ben sétált végig a fotósok előtt. Mi imádjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek