Starity

Ashlee Simpsont eljegyezték

2014. január 14. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupán pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy Ashlee Simpson a legendás Diana Ross fiával, Evannel randizik, máris itt az új örömteli hír: a srác megkérte az énekesnő kezét.

hirdetés
Ashlee Simpsont eljegyezték

A 29 éves énekesnőt kezét megkérte a legendás Diana Ross fia, Evan – a nagy hírt a Twitteren keresztül jelentették be.

„Az életem szereleme igent mondott!” – írta a 25 éves színész srác, ám természetesen Ashlee is megosztotta rajongóival az eseményeket: „A szerelmem és én eljegyeztük egymást! Halleluja, Hawaii, szeretlek!” – áradozott az énekesnő.

A pár júliusban hozta nyilvánosságra a kapcsolatát, ám Ashlee-t csupán augusztusban mutatta be édesanyjának, Diana Rossnak – mégpedig egy koncert afterpartiján.

Az éhezők viadala: Futótűz című film premierjén együtt jelentek meg, s kijelentették a riporteknek, hogy együtt szeretnék leélni az életüket, ám esküvőről addig még nem beszéltek.

„Nagyon szerelmes vagyok, csodálatos dolgok történnek velünk. Inspiráljuk egymást, vele akarok maradni mindörökre” – fűzte még hozzá Evan. Ashlee-nek egyékébként már van egy ötéves fia, Bronx Mowgli, aki a Pete Wentzcel kötött, előző házasságából született.

Sok boldogságot kívánunk a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek