Starity

Hamarosan jön a Lacuna Coil új albuma

2014. január 14. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A milánói együttes számtalan sikert tudhat maga mögött, és ezt most egy új albummal fogják megkoronázni április elsején, illetve március 31-én.

hirdetés
Hamarosan jön a Lacuna Coil új albuma

Április elsején jelenik meg Amerikában a milánói metalegyüttes hetedik stúdióalbuma, míg Európa-szerte, Új-Zélandon és Ausztráliában már március 31-én elérhető lesz.

Az együttes utolsó albuma a Dark Adrenaline volt, amely 2012 januárjában jelent meg és, amely turnéja során olyan együttesekkel léptek fel, mint a Megadeth, a Motörhead, a Volbeat, a Sevendust és a Coal Chamber.

A banda továbbá bejelentette, hogy az új album neve Broken Crown Halo lesz, és már az első koncerthelyszíneket is közzétették, amely megtalálható a Facebook-oldalukon. Valamint azt is elárulták, hogy az új producerük Jay Baumgardner lett, aki nevéhez olyan együttesek fűződnek, mint a Sevendust, az Evanescence, illetve a Papa Roach. A Broken Crown Halo névért pedig Howie Weinberg a felelős, akinek a nevéhez a Rammstein, a Nirvana, illetve a Pantera együttesek kapcsolódnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek