Starity

Az elmúlt 25 év legnépszerűbb countryslágerei

2014. január 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Billboard összegyűjtötte két évtized legsikeresebb countrydalait. Lássuk, melyek a legklasszabb slágerek 1989-től 2014-ig!

hirdetés
Az elmúlt 25 év legnépszerűbb countryslágerei

Az első helyet a kéttagú, férfiakból álló zenekar, a Florida Georgia Line dala, a Cruise foglalja el, amely 2012. december 22-én jelent meg, és rögtön hatalmas szenzáció lett a countryrajongók számára, arról nem is beszélve, hogy több milliót kaszáltak vele.

A dobogó második helyén a Wanted című dal áll, előadója pedig a sármos Hunter Hayes. Ez kicsit előbb megjelent, de ugyanabban az évben, szeptember 29-én.

A harmadik helyezett Tim McGraw lett, a Just To See You Smile című dalával, amely 1998. január 17-én jelent meg, de még mindig tartja a stabil bronzérmes-helyet.

A negyedik a Lonestar csapat lett, 1999-ben megjelent dalukkal, Taylor Swift We Are Never Ever Getting Back Together című slágerét mai napig tonnaszámra játsszák a rádiók, de természetesen Keith Urban a top tízes listán kapott helyet a Somebody Like You-val, amely a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? filmzenéjeként szolgált.

A top 10-es lista:

  1. Florida Georgia Line – Cruise
  2. Hunter Hayes – Wanted
  3. Tim McGraw – Just To See You Smile
  4. Lonestar – Amazed
  5. Taylor Swift – We Are Never Ever Getting Back Together
  6. Luke Bryan – That's My Kind of Night
  7. Tim McGraw ft. Faith Hill – It's Your Love
  8. Keith Urban – Somebody Like You
  9. George Strait – Check Yes Or No
  10. George Strait – Love Without End, Amen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek