Starity

Harry Styles találkozott a Kardashian családdal

2014. január 15. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall Jenner és Harry Styles között tényleg alakul valami, Harry már a Kardashian családnál is járt.

hirdetés
Harry Styles találkozott a Kardashian családdal

Bár jelenleg az egész világ a Niall Horan–Palvin Barbi pároson csámcsog (egyébként Barbi állítása szerint csak barátok), nem maradhat ki a One Direction göndör szívtiprója, Harry sem.

Styles még novemberben kezdett randizgatni a Keeping Up with the Kardashians sztárjával, Kendall Jennerrel. A gyönyörű modell és Harry között egyelőre semmi komoly nincs – legalábbis egy bennfentes ezt állítja. Harry és Kendall rengeteg időt töltöttek együtt New Yorkban, majd Hazz elvitte magával, hogy együtt töltsék a szilvesztert. Utána Harry és Kendall közösen utaztak el síelni, majd együtt töltöttek még egy hétvégét Londonban.

„Harry a saját szabályai szerint él. Úgy szeretne élni, hogy senki nem diktál neki szabályokat. Tudja, hogy bárkit megkaphat, akit akar. Ez a dolog közte és Kendall között még nem komoly, de Harry nagyon kedveli őt, mivel nagyon dögös és kedves. Jókat nevetnek együtt, és a sítúra alatt rájött, hogy Kendall egy kicsit sem unalmas”állítja a göndör szupersztár egyik barátja. Ennek ellenére Harry még szilveszter előtt találkozott az egész Kardashian–Kendall családdal.

„Harry ritkán talál lányt, aki úgy néz rá, mint ő. Ez nem csak egy fellángolás számára.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek