Starity

Bella Thorne az új Candie-lány

2014. január 16. 15:03   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne, a 16 éves Disney-üdvöske már nem egy márkát reklámozott egészen kiskorától kezdve. Ezúttal a Candie világmárka 2014-es reklámarca lett.

hirdetés
Bella Thorne az új Candie-lány

Bella köztudottan rajongója a divatnak és a ruháknak, valamint rendkívül szép lány, így érthető, hogy a Candie divatmárka tulajdonosa őt választotta mint 2014-es reklámarc. A legifjabb Thorne lányt hatalmas meglepetés érte, ugyanis Carly Rae Jepsen gratulált neki a Twitteren keresztül, végül a Candie is megerősítette, hogy Bella lesz a következő reklámarca a márkának.

Thorne hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy olyan nagy sztárok nyomdokaiba léphet, mint Britney Spears, Fergie, Vanessa Hudgens, valamint a 2013-as Candie-lány, Carly Rae Jepsen. A tini izgatottan posztolgat hivatalos oldalaira.

Egyik Instagram-képén például büszkén osztotta meg a nagyvilággal, hogy csatlakozik Britney-hez.

Bella bevallása szerint a legnagyobb kihívás az volt számára a fotózásban, hogy mivel a Candie fehérneműket és bikiniket is forgalmaz, ezért muszáj volt megszabadulnia néhány ruhadarabjától.

Ám a fotózás rendkívül jó hangulatban telt, ezért Bella is hamar feloldódott, és úgy pózolt a kamera előtt, mint egy igazi modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek