Starity

A Csillag születik útra kel

2014. január 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub képernyőjén tavasszal újra a kiscsillagoké lesz a főszerep: visszatér a Csillag születik.

hirdetés
A Csillag születik útra kel
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Bár a Csillag Születik online jelentkezése már lezárult, a produkció útra kel, és 10 vidéki városba látogat, hogy teret adjon a tehetségeknek. A műsor válogatóján bárki részt vehet január 25-én Békéscsabán, Győrben és Pécsett, január 26-án Komáromban és Szegeden. Február első szombatján a nagykanizsaiak, nyíregyháziak, első vasárnapján pedig a debreceniek, miskolciak és veszprémiek mutathatják meg, mit tudnak.

Az egykori Csillag Születik-versenyzők közül sokan folytatták az RTL Klubban sikeresen megkezdett útjukat. Brasch Bence ma már Mercutióként és számos egyéb szerepben látható a Budapesti Operettszínházban. A 4 For Dance tánccsoport a legelső Csillag Születikben tűnt fel, és azóta bejárta a világot, közel 40 országban léptek fel. Szabó Ádám harmonikás az X-Faktor színpadára vágyott, és álma teljesült. Itt együtt dolgozhatott Kurucz Sanyival és Szabó Tamással, hiszen a nagysikerű show-műsor koreográfusai szintén egykori kiscsillagok voltak. A Csillag Születikben ismerhette meg a közönség Kocsis Tibort, Vásáry Andrét és Varga Viktort is.

A tét nem kicsi! Azok az ifjú tehetségek, akik sikeresek a Csillag Születik vidéki válogatóin, akár az élő show-ba is bekerülhetnek. Ahogy pedig a feljebb sorolt példák mutatják, a döntőktől a határ a csillagos ég.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek