Starity

Selena Gomez kezeltetné Justin Biebert

2014. január 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber baklövéseit és ámokfutásait Selena sosem tolerálta sokáig. Ezúttal dühkezelési terápiákra küldené barátját, akivel évek óta se veled, se nélküled kapcsolatban élnek.

hirdetés
Selena Gomez kezeltetné Justin Biebert

Selena Gomez néhány héttel ezelőtt jött össze Bieberrel, de máris azon aggódhat, barátja éppen milyen ostobaságon töri a fejét. A 19 éves botrányhős nemrég tojásokkal dobálta meg szomszédja lakását, majd kokaint találtak otthonában, és hűvösre tették egy kis időre jó barátját – akit Jared Padalecki szerint Biebs lefizetett.

A Yahoo! értesülései szerint Selena tiszta vizet öntött a pohárba, és felvilágosította kedvesét arról, hogyha nem viselkedik, búcsút mondhat a románcnak.

„Selena elég régimódi, értékeli, sőt hisz a jómodorban és tiszteletben, így dühkezelési terápiára küldené Justint, hogy megtanulja jobban értékelni és komolyan venni az életet.”

Az énekesnő természetesen mindenben támogatja párját, közeli barátok szerint még el is kísérné egy-egy találkozóra, ha ezzel örömet okozna neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek