Starity

Jay Leno kövérnek nevezte Austin Butlert

2014. január 16. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppen Vanessa Hudgensszel beszélgetett a műsorvezető, amikor nagy kövér fickónak nevezte a Carrie Diaries sztárját, akit természetesen barátnője rögtön a védelmébe vett.

hirdetés
Jay Leno kövérnek nevezte Austin Butlert
Fotó: Getty Images

Már két éve alkot egy párt Vanessa Hudgens és Austin Butler, ám kapcsolatukat nem verik nagydobra a nyilvánosság előtt, így számos interjú során szóba kerül magánéletük. Így történt ez a szerdai The Tonight Show-ban is, ahol  Jay Leno ezúttal a 25 éves színésznőt látta vendégül legújabb filmje, a Gimme Shelter kapcsán, de természetesen nem csak a hamarosan megjelenő drámáról, hanem barátjáról is szó esett.

A műsorvezető megkérte Vanessát, hogy meséljen egy kicsit Austinról, aki erre zavartan nevetni kezdett és mindössze annyit mondott, hogy „szóval, hol is kezdjük”. Leno ekkor egy régebbi képet mutatott a jóképű színészről és kockás hasáról, majd értetlenkedni kezdett, hogy mit is lát benne Nessa, majd egyszerűen nagy, kövér fickónak nevezte.

„Ó, Istenem, ezt ne! Akkora mázli, hogy most nincs itt, mert ha ezt látná, teljesen ki lenne akadva. Vigyétek már innen! Amúgy elképesztő és hihetetlen srác” – mondta kissé szégyenlősködve és nevetve az egykori Disney-üdvöske.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek