Starity

Ruhamustra: Critics Choice Awards 2014

2014. január 17. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap került megrendezésre az idei CC Awards – lássuk az est legszebb ruhakölteményeit!

hirdetés
Ruhamustra: Critics Choice Awards 2014

A 19. alkalommal megrendezett Critics' Choice Movie Awardson, amelyre január 16-án került sor a Santa Monica-i Barker Hangarban, A-listás sztárok – többek közt az idei Golden Globe-díjazottak ragyogtak a vörös szőnyegen. Lássuk az est legcsodásabb ruhakölteményeit!

Lupita Nyong’o

A 12 év rabszolgaság sztárja egy Calvin Klein kollekcióból választott egy elefántcsont színű selyemruhát, amelyhez egy aranyos fényű CK-retikült, Paul Andrew-lábbelit és Kimberly McDonald-ékszereket társított, egyszerű füstös szemhéjakkal és rózsaszín ajkakkal jelent meg a gálán. Kitűnő összeállítás!

Sandra Bullock

A színésznő átvehette jól megérdemelt díját a Gravitációban nyújtott alakításáért, akárcsak Cate Blanchett, Sandra is a Lanvintól választott, de pánt nélküli, málnaszínű maxiját egyedien Alber Elbaz készítette, leginkább az ezüstöv emelte a hatást. A táska Roger Vivier, az ékszerek Fred Leighton érdemei.

Amy Adams

A legjobb vígjátékszínésznő kategória jelöltje Roland Mouret ‘Tinea’ nevet viselő ruhájában tette tiszteletét, amelyhez ékszereket Neil Lane-től kölcsönzött.

Jessica Chastain

A színésznő egy romantikus Nina Ricci- 2014-es elő-őszi tengerzöld selyemruhát viselt, amelyet a mell- és vállrészénél elhelyezkedő fodrok dobtak fel. Igazán bájos!

Margot Robbie

A Wall Street farkasa sztárja kétségtelenül merész darabot választott Elie Saab 2014-es tavaszi kollekciójából, melyet a tüllös-csipkés hosszú ujjrész dob fel. Hozzá Alexander McQueen-retikült és Ileana Makri-ékszereket választott.

Matthew McConaughey

Napszemüvegben, ezüstszínű Lanvin- selyemmel futtatott öltönyben jelent meg Camila Alves mellett, aki egy ujjatlan Paule Ka-ruciba bújt, mely az idei tavaszi kollekcióból való. Az Oscar Tiye ‘Malikah’ szandik és a Martin Katz-gyémántfülbevaló már hab a tortán.

Christina Applegate

Az egykori gyereksztár díjat adott át az est folyamán egy tüllös, csipkés Marchesa-koktélruhában, amely mellé Neil Lane-től kölcsönzött ékszereket, Christian Louboutintól cipőket, és Edie Parkertől retikült. Imádjuk!

Juliette Lewis

A színésznő egy vörös, v-kivágású Zac Posen-estélyibe bújt, Rupert Sanderson-cipőket, állatmintás Brian Atwood-tasit és Coomi-ékszereket viselt. Juliette kedvenc divattervezője Zac, így nem is volt kérdés, mit választ az estre.

Aisha Tyler

A műsorvezető egy fekete, valamelyest áttetsző Tadashi Shojit választott a tavaly őszi kollekcióból, egy egyszerű fekete retiküllel és vörös rúzsával dobta fel az összhatást.

Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók sztárja idén is díjat adott át a CCA gálán, egy Dolce&Gabbana-öltönyben lépett a vörös szőnyegre, ám valószínűleg mosolyával kápráztatott el igazán mindenkit.

Julie Delpy & Ethan Hawke

A páros különleges díjban részesült a Mielőtt-trilógia rendezőjével, Richard Linklaterrel együtt. Julie egy királykék, ujjatlan ruhába bújt, melyet az arany deréköv dobott fel, hozzá Bionda Castana-cipőket és egy Salvatore Ferragamo-retikült választott, míg Ethan maradt a szokásos fekete öltönynél.

Jared Leto

Mindenki kedvenc idei legjobb férfi mellékszereplője fehér, kigombolt ingben és fekete zakóban jelent meg a díjátadón, ahol átvehette megérdemelt kitüntetését is a Mielőtt meghaltam-beli alakításáért.

Bradley Cooper egy Bottega Veneta ‘Quetsche’ öltönyben, James Marsden egy szürke Ovadia & Sons-öltönyben és Givenchy-cipőkben, míg Jeremy Renner egy egygombos Ermenegildo Zegna- fekete öltönyben jelent meg a díjátadón. Fincsi!

Leslie Bibb

A színésznő a House of Ronaldtól egy hasvillantó, fekete-fehér ruhát választott a tavaly őszi kollekcióból, és Jimmy Choo-szandálban lépkedett végig a vörös szőnyegen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek