Starity

Selena Gomez: „Inkább a csajok, mint a pasik”

2014. január 18. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez újra a Seventeen magazin címlapján tündököl és a szerkesztők egy hosszú interjút is készítettek vele.

hirdetés
Selena Gomez: „Inkább a csajok, mint a pasik”
Fotó: Glamour

Selena Gomez ezúttal a Seventeen márciusi címlapjáról köszön vissza ránk. A lapnak adott interjúban többek között beszél rajongóiról, Lorde-ról és inspirációjáról. Elsőként az elmúlt évét hozta szóba, aminek nagyon sok sikert köszönhetett.

„Az elmúlt évben kezdtem el azt érezni, hogy erős vagyok. Rájöttem, hogy teszek másokért. Aztán 20 éves lettem, keresztülmentem egy nagyon rossz szakításon, rájöttem, hogy mindent fel kell szednem, ami az utamban van. A Come & Get Itnek fantasztikusnak kellett lennie. Azt akartam, hogy mindez [amit csinálok] én legyek. Megelégeltem, hogy legyőzöttnek éreztem magam. Egészen addig kerestem az okokat, miért vagyok ennyire esélytelen, aztán rájöttem, hogy még nem álltam készen. Örülök neki, hogy ilyen sokáig tartott, hogy idáig jussak, mert most végre készen állok.”

„Sokkal jobban szeretem a barátnőimet, mint bármelyik expasimat, mert támogatnak, szeretnek és mindig ott állnak mellettem. Néhány lány képes öt másodperc alatt dobni egy srácért, de ennek nem így kellene lennie. Ezért szeretem Demit és Taylort, ők támogatják a nőket, és hatalmas szeretetet adnak. Azt szeretném, hogy a lányok ne bántsák egymást. Állandóan versenyeznek a divaton, a barátokon, a fiúkon. A kívánságom, hogy a lányok szeressék egymást és összetartsanak.”

Selena számára nehéz olyan férfit találnia, aki nem retten meg tőle, hiszen nemcsak a hírnév, de az erős nők is képesek megrettenteni a férfiakat. „Eddig még nem találtam olyan embert, aki megértené az életmódom, támogatná, szeretne, és nem félne tőlem.”

Ezután pedig jelenlegi „ellenségéről”, Lorde-ról beszélt – bár az új-zélandi lány leszólta Selenát, ő kiáll mellette:

„Akár szeret, akár nem, támogatom, mert jó dolgokat tesz. Még sosem találkoztam vele, de nagyon tehetséges, különleges hangja van, és azt hiszem, ez nagyszerű. Talán egy napon találkozunk és nem lesz semmi gond.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek