Starity

Johnny Depp eljegyezte a barátnőjét

2014. január 17. 21:09   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma az egész internetet elárasztották azok a hírek, miszerint mindenki kedvenc színésze eljegyezte kedvesét, így ismét oltár elé áll.

hirdetés
Johnny Depp eljegyezte a barátnőjét

2012 nyarán robbant a hír, miszerint az ezerarcú színész és francia felesége, Vanessa Paradis 14 év után annyira elhidegültek egymástól, hogy a különválást találták egyetlen kiútnak (a 14 év alatt egyszer sem került sor lánykérésre).

Johnny nem vesztegette az idejét, és az agglegény-státuszt sem tartotta meg sokáig, hiszen nem sokkal a válás után máris újra randizni kezdett, választottja pedig a 27 éves színésznő-modellre, Amber Heardre esett, akit a nemrég megjelent hírek szerint nemsokára oltár elé is vezet.

Ambert egy hete fotózták le egy ragyogó gyémántgyűrűt viselve, az Us Weekly bennfentesei szerint pedig ez valóban az, aminek látszik – vagyis a sármos színésznek hamarosan újra bekötik a fejét. Ugyan még egyik fél sem erősítette meg a hírt, azonban nagy valószínűsége van annak, hogy valóban megtörtént az eljegyzés, hiszen még az évek elteltével is nagyon boldogok egymás mellett és tökéletesen kiegészítik egymást. Gratulálunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek