Starity

Klippremier: Veronica Maggio & Håkan Hellström – Hela huset

2014. január 17. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veronica Maggio neve már garancia a sikerre, no de mi van akkor, ha egy másik legenda is becsatlakozik a dalba? A Hela huset című szerzeményből kiderül, ugyanis Håkan Hellström is közreműködik benne.

hirdetés
Klippremier: Veronica Maggio & Håkan Hellström – Hela huset

Svédországban nincs olyan, aki ne ismerné, vagy ne hallotta volna már legalább egy dalát Veronica Maggiónak. A 32 éves énekesnő 2007-ben robbant be a köztudatba Dumpa mig című dalával, amiért a svéd Grammynek nevezett Grammisgala egyik díját is hazavihette.

Maggio negyedik nagylemeze Handen i fickan fast jag bryr mig címmel október negyedikén jelent meg, ennek az első, beharangozó kislemeze, a Sergels torg augusztus végén látott napvilágot, videoklippel együtt.

Január 17-én pedig megérkezett a második kislemez is, amelyhez szintén rögtön klip társult, ez pedig az album harmadik dala, a Hela huset. A szerzeményben Håkan Hellström is közreműködik, akinek a neve a svéd zene kedvelőinek ismerősen kell hogy csengjen. A 39 éves énekest is a legnagyobbak között tartják számon, így a közös munka gyümölcse is sikerre van ítélve.

A dalhoz készült kisfilmben Veronica és Håkan egy házban énekel, amely később lángokban áll, de ekkor még bent teniszeznek. A klip igazán maggiósra sikeredett, és remekül illeszkedik a Sergels torg hangulatához is. Ha lehet mondani, talán egy kicsit elvonatbb ez utóbbi két kisfilm, mint az énekesnő előző anyagai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek