Starity

Anahí még nem tervezi az esküvőt

2014. január 18. 11:11   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napokban, hetekben olyan pletykák kaptak szárnyra a tengerentúlon, hogy Anahí gyermeket vár politikus párjától. Az énekesnő ezúttal tisztázta a híreszteléseket.

hirdetés
Anahí még nem tervezi az esküvőt

A tehetséges mexikói énekesnő 2012 augusztusában vallotta be, hogy gyengéd szálak fűzik a mexikói Chiapas politikusához, Manuel Velascóhoz. Néhány hónappal az összejövetelük után pedig már el is jegyezték egymást.

Az elmúlt napokban, hetekben olyan pletyka kelt szárnyra a mexikói sajtóban, miszerint Anahí gyeremeket vár párjától, idén április 7-én pedig össze is házasodnak. A 30 éves énekes-színésznő ezúttal tiszta vizet öntött a pohárba.

„Ez nem igaz! Nem, nem és nem! Nem vagyok terhes és nem tervezem az esküvőt. Boldogok vagyunk, de még nem lesz esküvő. Amint igaz lesz, ígérem, megosztom veletek. Szeretlek titeket” – osztotta meg rajongóval hivatalos mikroblogján, ezzel is reagálva a pletykákra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek