Starity

Klippremier: Laleh – Stars Align

2014. január 18. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iráni-svéd énekesnő legújabb klipje a mai napon látott napvilágot, melynek címe Stars Align.

hirdetés
Klippremier: Laleh – Stars Align

2013. október 14-én jelent meg Laleh ötödik nagylemeze Colors címmel, majd nem sokra rá rögtön az aranylemez-státuszba ugrott. MIndössze négy nappal az album megjelenése előtt vált elérhetővé a szintén Colors című kisfilm, majd 2014. január 9-én a Speaking of Truthhoz készített anyag.

A Speaking of Truth klipje némiképp eltér a másik kettőtől, viszont a Colors és a Stars Align között nagyon sok egyezést találunk, többek között mindkettőnek a fő koncepciója a természet közelségének hangsúlyozása volt.

Az énekesnő mostanában nemigen harangozza be az új megjelenéseket: a Stars Align és a Speaking of Truth klipje is úgy tűnik, mintha teljesen random, Laleh kedve szerint került volna ki a Youtube-ra. Az alábbi kísérőszöveget olvasva talán ne is csodálkozzunk, ha az énekesnő egy kicsit szétszórt.

„Stars Align-videó! Hello, drága barátaim, a Stars Alignhoz készített videó kész van. A legjobb része a videónak az amerikai farkaslány, imádom őt! Szerintem mindannyian érezzük néha, hogy mintha farkasokként vonyítanánk az éjszakában a csillagokra, talán csak kapcsolatot kell találni hozzá, magunkban...„looking to the sky, looking for a sign, stars align”. Valami hasonló felé haladok jelenleg, nem csak a videóban, hanem az életemben is. MIndannyian, a magunk módján, azt hiszem. Itt is van a videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek