Starity

Cher beszélt új albumáról

2010. augusztus 26. 13:01   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher már 64 éves, de még mindig kirobbanó formában van. Turnézik, filmet forgatott, most pedig új albumán dolgozik. Elárulta, új albuma más lesz, mint az előzőek.

hirdetés
Cher beszélt új albumáról

Az amerikai énekesnő, Cher, nemrégiben fejezte be utolsó jeleneteit a Burlesque című musicalben, mely november 24-én debütál, és sok más híres színész is szerepet kapott benne, köztük Christina Aguilera és Stanley Tucci. A díva jelenleg is adja a koncerteket Las Vegas-i turnéja során, és gőzerővel dolgozik. Senki meg nem mondaná róla, hogy már 64 éves. Nemrégiben erről kérdezte őt meg az Entertainment Weekly egyik riportere.

Cher elmondta, a Burlesque főszerepét sokszor visszautasította, de végül egyik barátja vette rá, hogy mégis igent mondjon. Az énekesnő arról is beszélt, hogy a munkát nem akarja abbahagyni, hiszen ez élteti, és addig szeretne aktív maradni, ameddig csak tud. Éppen ezért hosszú idő után, egész pontosan 9 év elteltével, belekezdett egy új album felvételeibe, mely egészen más lesz, mint az előzőek, különösen a 98-as megasláger, a Believe.

„Ez nem lesz olyan, mint a legutóbbi albumaim. Nem lesz believe-es. Azt viszont nem tudnám megmondani, hogy milyen stílusú lesz, nem is lehet behatárolni. Az a lényeg, hogy most a hangszerekre fektetek nagy hangsúlyt, főleg a gitárra. De ne aggódjatok, mivel még csak a kezdeti munkáknál járunk: még csak pár dalt kaptam meg, és ezeket tanulom. Olyan ez, mint amikor egy baba megtanul járni: az első lépések a legfonotsabbak, ezektől függ minden.”

Vagyis Cher még nem mondott pontos dátumot, de azt ígérte, nem maradunk le semmiről. Akik már várják az új dalokat, azok se csüggedjenek, hiszen Cher új filmjében több új dalt is előad. „Össze fogok veszni az egyik táncossal a klubbomban és ez annyira meghat majd, hogy muszáj innom. Pár pohár után fogom magam és elindulok sétálni, közben énekelek. Ilyen is csak egy musicalben történhet meg.” – viccelődött Cher.

Az interjú alatt egy új fotósorozat is készült Cherről, melynek első tagja látható a cikkben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek