Starity

Liam Payne kiakadt

2014. január 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction tagja ma reggel adott hangot véleményének, miszerint elege van abból, hogy az újságírók hamis híreket kreálnak róla.

hirdetés
Liam Payne kiakadt

„Mégis mit kellene tennem, 20 éves vagyok, élem az életem, ahogy ti tettétek ennyi idősen, csak én rendhagyó körülmények között” – írta a Twitteren.

Liam biztosította a rajongókat, hogy nem róluk beszél, hanem az újságírókról és bloggerekről. Az énekes leginkább azt tartja felháborítónak, hogy minden apróságot megírnak róla.

„Olyan dolgokról kellene írni, amik tényleg számítanak, nem arról, hogy mit fogok ebédelni holnap…” – írta a közösségi oldalon.

Emellett az énekes szóvá tette azt is, hogy minden szavába bele lehet „kötni”, így az újságíróknak nem azzal kellene tölteniük az idejüket, hogy lesik minden egyes kiírását. „Tudom, hogy a kezetekre játszom e tweetek kiírásával, de elegem van a hülye hírekből, itt az ideje, hogy felnőjetek” – üzente az újságíróknak, bloggereknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek