Starity

Zac Efron szereti a konyhaasztalon csinálni

2014. január 19. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pikáns részleteket osztott meg nemrégiben egy kérdezz-felelek során a magánéletéről a sármos színész, Michael B. Jordan és Miles Teller társaságában.

hirdetés
Zac Efron szereti a konyhaasztalon csinálni
Fotó: Jeff Lipsky/Glamour

Január végén fog megjelenni Amerikában, Írországban és az Egyesült Királyságban Zac Efron legújabb filmje, a That Awkward Moment, melyben  Miles Teller és Michael B. Jordan mellett játssza Jason karakterét. Mivel a premier napja már vészesen közeleg, a három srác napjait most az interjúk és egyéb hivatalos eseményeken való megjelenések töltik ki, legutóbb pedig egy kérdezz-felelek során igen meglepő titkokat árultak el magánéletükből.

„A szex nem egy olyan dolog, aminek az interneten kell landolnia. Ez egy olyan magánügy, aminek az otthonod falai között kell maradnia” – kezdte a témát Michael, majd Efron annyit tett hozzá, hogy „az egész otthonodban”, és feltette a nagy kérdést kollégáinak, hogy házuk hány helyiségében csinálták már.

„Jó ideig egy padlásszobában éltem, szóval bár mindenhol szexeltem benne, akkor is egyetlen szoba volt az egész” – árulta el Miles, majd Zac a következőt osztotta meg: „Személy szerint én hatalmas rajongója vagyok a konyhaasztalnak.” Ezek után pedig természetesen jöttek a további ötletek, mint például a fürdőszoba padlója és a zuhanyzó.

Hazánkban egyébként február 27-én mutatják be a mozikban a három színész főszereplésével készült romantikus vígjátékot, Csajkeverők címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek