Starity

Lady Gaga elegáns stílusra váltott

2014. január 20. 17:05   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap zajlott le Párizsban a híres divatház, a Versace divatbemutatója, melyre Lady Gaga is meghívást kapott. Az esten azonban a Grammy-díjas énekesnő visszafogta magát, és egy elképesztő outfittel jelent meg.

hirdetés
Lady Gaga elegáns stílusra váltott

Idén Donatella Versace Lady Gagát választotta divatháza legújabb kampányarcának, így nem meglepő, hogy a tegnapi eseményen maga az énekesnő is részt vett. A két divatikon kitűnő kapcsolatot ápol egymással és az egész estét egymás társaságában töltötték.

Korábbi interjúiban Gaga elárulta, hogy példaképként néz Donatellára és örül, hogy egy ilyen barátot tudhat magáének. Legújabb ARTPOP albumán egy olyan dal is található, melyet Donatellának írt személyesen. Az esten az őrűlt öltözködéséről elhíresült énekesnő egy szolid Versace-ruhába bújt, melyben sokak szerint elképesztő volt.

A divatbemutató másnapján az énekesnő kirándulni indult a francia fővárosba, többek között az egyik leghíresebb múzeumba, a Louvre-ba is ellátogatott. Majd egyes információk szerint azt a nyilatkozatot tette, hogy hamar vissza is kell repülnie az Egyesült Államokba, hogy egy új videoklipet forgasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek