Starity

Vanessa Mae indul az olimpián

2014. január 21. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű hegedűművész hölgy merész váltással lepte meg a világot: a színpad helyett a téli olimpián tűnik fel legközelebb.

hirdetés
Vanessa Mae indul az olimpián

Vanessa Mae, a szingapúri-brit származású zenész 1990-ben tűnt fel különleges stílusával, amelyben a klasszikus zenét az elektromossal ötvözte és másfél évtizeden keresztül több millió lemezt adott el.

Most azonban váratlanul, az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy a hangszerét sífelszerelésre cseréli és indul a 2014-es Szocsiban megrendezésre kerülő Olimpiai Játékokon. Hatalmas szerencséjére az álma teljesülhet és valóban ott lesz a versenyzők között – Thaiföld színeiben.

„Nagy-Britanniában születtem, de brit színekben esélyem sem lett volna, hogy elinduljak az olimpián. Szerencsére mivel édesapám Thaiföldön született, itt befogadtak, így mégis ott lehetek majd Szocsiban” – mesélte lelkesen, majd azt is elárulta, hogy az édesapja tiszteletére Vanakorn néven indul majd a szlalom-versenyszámokon.

Mivel gyermekkorában profi szinten űzte ezt a téli sportot, könnyedén megfelelt a Szlovéniában rendezett válogatáson, ráadásul Thaiföld nem rendelkezett jó síelővel, így beválaszthatták őt a csapatba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek