Starity

VV6: Simon becsajozott, Aurelio tovább őrjöng

2014. január 21. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vasárnap és hétfő esti összefoglalóból kiderült, VV Charlotte az ötszáz pasi után a csodabogár Simont is bevállalja.

hirdetés
VV6: Simon becsajozott, Aurelio tovább őrjöng
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Taktika avagy sem, Charlotte és Simon kapcsolata tovább mélyült a hétvége folyamán: a nyugiszobás lelkizésből rúdtánccal fűszerezett buli, végül közös zuhanyzás lett. A „csodabogár”, akit társai egyszerűen dilisnek vagy őrültnek neveznek, talán hamarabb raboltatja rá a harcsára a már ötszáz férfin is túl lévő Charlotte-ot, mint bárki más.

„Úgy jöttem ide, hogy érzelmileg nem fogok senkihez kötődni, hanem résen leszek, és figyelem a dolgokat” – vallotta be a nyugiszobában Simon Charlotte-nak, majd a kamerák előtt néhány órával később kicsúszott a száján, hogy szerelmes.

Ugyan társaik aggódnak a hirtelen jött románc kapcsán, Aurelio tanulhatna a villa Rómeójától, hiszen míg Simon egy saját készítésű gumicukornyaklánccal lepte meg a férfifalót, addig Aurelio annyit ért el szeretet- és hisztirohamaival, hogy Teo véglegesen átpártolt Alexához.

Az olasz „macsónál” akkor tört el igazán a mécses, amikor rájött, hogy a való életben nem kell könyörögnie a lányoknak. Ideje lenne tehát felmérnie a helyzetet, és persze beszereznie pár százas zsepit, mert ez még csak az első hét volt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek