Starity

Klippremier: Enrique Iglesias — El Perdedor

2014. január 21. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sandra Echeverría szerepet kapott Enrique Iglesias és Marco Antonio Solis közös videoklipjében, amely tegnap látott napvilágot.

hirdetés
Klippremier: Enrique Iglesias — El Perdedor

Enrique Iglesias és Marco Antonio Solis december elején forgatták le közös videoklipjüket az El Perdedor című dalhoz. A tegnapi nap folyamán felkerült a kisfilm az internetre, amelyben megpillanthatunk egy népszerű telenovellasztárt is, ugyanis szerepet kapott benne az énekesnőként is népszerű Sandra Echeverría.

A hazai nézők által a leginkább a Marina, A klón, illetve A végzet hatalma című sorozatokból ismert szépség egy gyönyörű vörös ruhában jelenik meg egy elegáns teremben a pasijával, ám Enrique neki énekel, amiből arra következtethetünk, hogy a karakterek korábban együtt jártak. A videó végén Sandra sírva rohan ki a teremből, miközben Enrique még a színpadról nézi.

Az El Perdedor egyébként a Lo Que La Vida Me Robó című telenovella főcímdala, amelynek főszerepeit Angelique Boyer és Sebastian Rulli játsszák, de olyan sztárok is láthatóak benne, mint például Grettel Váldez, vagy éppen Osvaldo Benavides.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek