Starity

Paul Walker öccse is jótékonykodik

2014. január 21. 17:05   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker öccse, Cody Walker folytatja bátyja munkáját az elhunyt sztár által alapított segélyszervezetnél.

hirdetés
Paul Walker öccse is jótékonykodik

A tavaly tragikus balesetet szenvedett Paul Walker által alapított Reach Out Worldwide 2010 januárjában alakult, és az eltelt négy év alatt számos országban nyújtott segítséget a természeti katasztrófák áldozatainak. Paul nemcsak anyagilag, hanem munkájával is segítette szervezetét.

Katasztófa esetén, ha ideje engedte, ő is együtt utazott az önkéntesekkel, és aktívan részt vállalt az összes feladatban. A sztár a halála napján is egy általa szervezett jótékonysági rendezvényen vett részt, hogy adományokat és támogatókat szerezzen szervezete számára.

Paul hivatalos Twitter-oldalán alig pár órája jelentették be, hogy az elhunyt sztár 15 évvel fiatalabb öccse, Cody Walker is csatlakozott a Reach Out Worldwide-hoz. Cody köszönetet mondott a sok támogatásért, amit családja kapott, ebben a számukra nagyon nehéz időszakban. Tudja, mennyire fontos volt Paulnak a rászorulók megsegítése, ő pedig szeretné tovább vinni bátyja örökségét, és igyekszik méltó utódjává válni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek