Starity

Megérkeztek az Union J-babák is

2014. január 22. 17:05   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srácok A Vivid Entertainmenttel álltak össze, hogy elkészítsék tökéletes másukat, csak most nem viaszból – a londoni London Toy Fairben plasztikbabaként láthatóak.

hirdetés
Megérkeztek az Union J-babák is

A fiúk hatalmas, rózsaszínű életnagyságú dobozban Ken babaként pózoltak, majd előszeretettel készítettek képeket a mini énjeikről.

A babák ára 16,99 fontba kerül, és 30 cm magasak (kb. 6300 forint), valamint hűen ragaszkodtak a bandatagok öltözési stílusához, mivel a fiúk saját maguk tervezték a ruhákat.

Alig várjuk, hogy a One Direction-babákkal együtt összedobjunk egy ötórai teázgatást!

Természetesen nem csak a One Direction és az Union J rendelkezik mini hasonmással: a Little Mix és Justin Bieber is megkapták saját másukat. Úgy látszik, Barbie és Ken már a múlté, hisz ki ne akarna Zayn Malikkal és Perrie Edwardsszal babázni?

Tavaly a One Direction 270.000 darabot adott el az Egyesült Királyság területén, kíváncsiak vagyunk, a fiúk túlszárnyalják-e a konkurenciát, de Jayyminek erre is van egy elmélete:

#UnionJDolls-babák a London Toy Fairben! Megtaláltam az ikertestvéremet! – csiripelte büszkén George, aki egy képet is mellékelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek