Starity

Louis Tomlinson ismét jótékonykodik

2014. január 22. 19:07   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legutóbb a rangidős Louis Tomlinson érezte azt: itt az idő jótékonykodni, ez esetben a Sheffieldi Bluebell Wood gyermekmenedékház javára.

hirdetés
Louis Tomlinson ismét jótékonykodik

Ezúttal nem pénzbeli támogatás keretében, hanem egy, az énekes által tervezett, limitált kiadású táskával, amin az énekes aláírása díszeleg. Ez azért jó a directionerek számára, mert bárki szert tehet egy-egy darabra, ugyanis 5,99 fontba, azaz kb. 2300 forintba kerül, amit az eBayen és a hivatalos weboldalon is meg lehet rendelni, ráadásul az egész világra kézbesítik az árut.

„Nagy örömöt jelent nekem, hogy tudom támogatni a Bluebell Wood alapítványt azzal, hogy a nevemet rátették a táskákra. Nagyon remélem, hogy sok pénzt tudok gyűjteni ennek a fantasztikus alapítványnak” – tette hozzá Louis.

Az alapítvány 2008. szeptember 19-én nyitotta meg kapuit, hogy támogassa és gondját viselje a súlyos betegséggel született gyermekeknek. Ha ti is szeretnétek magatoknak egy ilyen limitált kiadású táskát, az eBayen ti is beszerezhettek magatoknak egyet.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek