Starity

Katy Perry nagy mellekért imádkozott

2014. január 22. 18:06   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katyt gyermekkorában szülei keresztény vallásra nevelték, megtanították neki, mi a jó és a rossz az életben. Szerinte a nagy mell az nem bűn, ugyanis mielőtt híresség vált volna belőle, minden este nagyobb mellekért imádkozott.

hirdetés
Katy Perry nagy mellekért imádkozott

Katy a GQ magazin februári számának címlapján pózol, és természetesen interjút is készítettek vele, amiben kiderült, hogy 11 éves korától rendszeresen csak egy dolgot kérlelt szüntelenül.

„Egyik este a hátamon feküdtem, a lábamra néztem és imádkozni kezdtem Istenhez. Azt mondtam: 'Istenem, adnál nekem akkora melleket, hogyha fekszem és a lábamra néznék, a melleimtől ne lássam azokat?” Meghallgatta az imáimat. Fogalmam sem volt róla, hogy a hónaljamat fogja verdesni.„

A teremtő megáldotta Katyt minden jóval, így nem kellett kés alá feküdnie, mint a többi celebnek. ”Soha nem volt szépészeti műtétem! Se az orron, se az állon, az arcon, a mellen. Szóval a kinézetem egyszerűen csak gyári beállítottságú" – mesélte, majd büszkén mutogatta magát a képeken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek