Starity

Érkezik Leiner Laura új könyve

2014. január 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leiner Laura napjainkban igen nagy népszerűségre tett szert írónőként Magyarországon, legfőképpen a fiatalok körében. A nyolc kötetes Szent Johanna Gimi, és az azt követően megjelent Bábel után most újabb könyvet dob piacra.

hirdetés
Érkezik Leiner Laura új könyve

A regény nem meglepő módon tiniknek íródott elsősorban, a címe pedig Akkor Szakítsunk. Annyit lehet tudni, hogy a könyv márciusban fog megjelenni, emellett Laura a rajongók unszolására elárult egy-két dolgot is az új könyvről.

A regény, Laura elmondása szerint vicces lesz, úgy, mint az eddigi szerzeményei. Az egész egy téli történet, ezért is hívja az írónő a „Bábel téli párjának. Félreértés azonban ne essék, az új könyvnek semmi köze az eddig megjelentekhez, teljesen új lesz a történet, és a szereplők is. Folytatása nem lesz, mindössze egy kötetes.

Bővebb információk egyelőre nem kerültek felszínre, az interneten azonban a rajongók már találkozhattak a borítóval, melyet maga Laura tett közzé hivatalos oldalán.

Fotó: LeinerLaura.hu

Ahogyan az olvasók már megszokhatták, ezúttal is a rajongók által beküldött vélemények közül lett kiválasztva néhány, ami rá is került az új könyv borítójára. Laura a mai napon tette közzé a közösségi oldalakon, hogy melyek is ezek pontosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek