Starity

A Macska bőrébe bújik Maite Perroni

2014. január 23. 18:06   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépséges színésznő hamarosan újra kamerák elé áll, ugyanis megkapta a La Gata főszerepét.

hirdetés
A Macska bőrébe bújik Maite Perroni

Maite nemcsak a főszerepet kapta meg, hanem ő énekli fel a sorozat egyik betétdalát is. A férfi főhős neve már biztos, aki nem más, mint Daniel Arenas. A Maite által alakított karakter az Esmeralda, a Daniel által életre hívott szereplő pedig a Pablo nevet kapta. A sorozat forgatása 2014. március 3-án kezdődik Mexikóban. További szerepekben látható még Laura Zapata, Erika Buenfil, Jesús Ochoa, Leticia Perdigón és Harry Geithner.

A La Gata az 1968-as, azonos címen futott sorozat és az 1995-ös María la del Barrio remake-je, a vezető producer az a Nathalie Lartilleux, aki olyan telenovellák készítésénél vett részt, mint például a Rosalinda vagy éppen a Maricruz.

Az eredeti sorozat egy szegény kolduslányról szól, akit vad és öntörvényű természete miatt mindenki csak a Macskának hív, és akit egy anyagias, rosszindulató öregasszony nevelt fel. Kiderül, hogy valójában egy milliomos férfi és egy bárénekesnő lánya, de apja egy rágalom miatt jelenleg is börtönben ül. A dolgok akkor kezdenek el bonyolódni, mikor is a Macska beleszeret a férfi főgonosz fiába…

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek