Starity

Gesztesi terrorizálta az újságírókat

2010. augusztus 26. 16:04   |   Szerző: dori2525

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden eddiginél drámaibb részekkel folytatódik a Jóban-rosszban. A nézőkre váró izgalmagból kedden Gesztesi Károly adott ízelítőt: símaszkban lövöldözött a sorozat sajtótálékoztatóján.

hirdetés
Gesztesi terrorizálta az újságírókat

A Jóban-rosszban készítői izgalmas fordulatokat ígérnek az őszi folytatásban, erről azok az újságírók is meggyőződhettek, akik rész vettek a kórházsorozat sajtótájékoztatóján. Az újágírok egy külvárosi kávézóban hallgatták a Jóban-rosszban nézettségi adatait a csatorna marketingigazgatójától, amikor három elsötített üvegű kisbusz fékezett a hely előtt, és terrormaszkos férfiak rontottak be. Az egyik félmeztelen terroristát – hiába takarta az álarc –mindenki azonnal felismerte: Gesztesi Károly volt. A hirtelen támadt káoszban a melepett riportereket lövöldözés és üvöltözés közepette betuszkolták a kisbuszokba, és átszállították őket a Kiscelli Múzeum alagsorába. A hűvös pince mélyén a sorozat szereplői viaszbábukhoz hasonlóan álltak különböző jelenetekbe meredve, miközben Damu Roland felvázolta a karakterek várható sorosát.  Damu emellet bemutatta az új szereplőket is, és szót ejtett arról a karakterről is, aki alaposan felforgatja a Csillagvirág Klinika hétköznapjait.

„Akik azt hitték, hogy én vagyok a sorozat leggonoszabb szereplője, azoknak csalódást kell okoznom, mert hamarosan felbukkan egy nálam is dörzsöltebb rosszfíú” – titokzatoskodott Damu.

Az eseményen Liptai Claudia is részt vett, de felszívodott, mielőtt feltehették volna neki kérdéseiket, ahogy exférje, Gesztesi Károly is elszelelt a barlang sötétjében.

A „jeleneteken” többek közt láthatóak voltak:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek