Starity

Sztárok a Grammyn: évről évre

2014. január 23. 21:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben megvizsgáljuk kedvenc sztárjaink grammys ruháit évről évre visszatekintve.

hirdetés
Sztárok a Grammyn: évről évre

A Grammy a legnevesebb díjátadók egyike, így nem csoda, hogy minden évben rengeteg celeb veszt részt az eseményen. Cikkünkben megvizsgáljuk a sztárok éves Grammy-ruháit, elemezve a stílusuk fejlődését, esetleg visszafejlődését.

Christina Aguilera

Az énekesnőt gyakran láthattuk a díjátadón, de korántsem választott mindig jó szettet magának a vörös szőnyegre. Többször is láthattuk Versace-ruhában, ami nem bizonyult jó választásnak, a 2004-es ruhája egyszerűen pocsék, furcsán áll a csillagnak az a sok toll, és a fekete, göndör haj se előnyös számára. A 2007-es összeállítása is hagy némi kivetnivalótde az előbbiekhez képest sokkal jobb.


2000, 2002, 2004, 2007

Beyoncé

A sztár kifinomult stílusáról híres, azonban ő sem választ mindig jól, hisz a kezdetek kezdetén úgy döntött, hogy a 2004-es Grammyre ebbe a House of Dereon-ruhakölteménybe bújik.

Az arany nem áll valami előnyösen az aranytorkú énekesnőnek, és az arany nyakék már csak „hab a tortán”. A következő években már sokkal kifinomultabban öltözködött, elnyerve a nagyérdemű elismerését.


2004, 2005, 2008, 2013

Katy Perry

A nagy keblekkel megáldott hírességnek oda kell figyelnie, hogy milyen maskarát ölt magára, hiszen a túl kivágott vagy egyszerű ruháknál nem az arcán vagy a testén van a hangsúly, hanem a mellein. Ezt a hibát vétette a tavalyi Grammyn is, hiszen a ruha nemcsak egyszerű volt, hanem pont a dekoltázsrészénél mintás, így minden tekintetet a keblei vonzottak. A többi szettje átment a „vizsgán”, hiszen mindegyikben csodásan festett az amerikai sztár.


2009, 2010, 2011, 2013

Carrie Underwood

Az American Idol győzteséről nem tudunk rosszat mondani, valahányszor részt vett a Grammyn, mindig jól szerepelt, egyszerűen ragyog! A country sztár a Zuhair Murad-ruhakölteményeket részeítette előnyben, többször is szerepelt bennük a vörös szőnyegen.


2008, 2009, 2010, 2012

Taylor Swift

A fiatal énekesnő jól tudja, mi áll jól neki, ez a grammys ruháin is meglátszik, hiszen a gyönyörű híresség mindig kifogástalanul jelent meg az eseményen. Taylor legtöbbször Kaufman Franco ruháiban lépett a vörös szőnyegre.


2008, 2009, 2010, 2012

Rihanna

A Diamonds énekesnője gyakran váltott stílust és hajszínt is. Karrierje kezdetén még egész jó összeállításokban láthattuk a díjátadón, viszont 2011-es ruhakölteménye mellett nem tudunk szó nélkül elmenni. Nem tudjuk, hogy az énekesnő komolyan gondolta-e a szettett, de egy biztos, hogy a felhőpamacsokra hajazó maskara kifejezetten előnytelenül fest az barbadosi hírességen. Bár mosolya meggyőző, mégse tudtunk róla pozitív véleményt alkotni.

2012-ben látható szettje egyszerre volt kirívó és még is kifinomult, így sikerült ellensúlyoznia a 2011-es bakiját, hiszen a csillagon remekül állt a Giorgio Armani-ruha.


2007, 2008, 2011, 2012

Miley Cyrus

A ex-Disney-sztárt sokáig láthattuk hosszú, barna tincsekkel, így a Grammyn is legtöbbször így jelent meg. A 2008-as szettnél lehet, hogy csak a furcsa arckifejezés tesz rá egy lapáttal, de bőven találunk kifogásolnivalót megjelenésében.

A fehér, függönyszerű ruhával és a lehulló loboncával olyan, mintha csak sulibuliba készülne, nem a neves eseményre. Az utóbbival meg nem is lenne baj, ha nem lenne rajta az az óriási, fekete rózsa, ami nagyon elrontja az összhatást.

2011-től már sokkal felnőttesebb stílus figyelhető meg a Hannah Montana sztárjának összeállításában, de továbbra is megmaradt az üde mosolya.


2008, 2009, 2011, 2012

Pink

A vadóc énekesnő stílusában nem mindig volt jelen az érettség és a kifinomultság. Karrierje első éveiben borzalmasabbnál borzalmasabb maskarákat vett fel, frizurájáról és sminkjéről már nem is beszélve, így sosem sikerült eltalálnia a megfelelő ruhadarabokat.

2007-től megkomolyodott kicsit, ez megjelenésén is látszik, hiszen ettől az időszaktól kezdve sokkal előnyösebb ruhakölteményeket válaszott az eseményre. 2010-es Grammy-díj-átadón szettje kifogástalan volt, egyszerűen ragyogott a vörös szőnyegen a Try énekesnője!


2002, 2003, 2007, 2010

Nem tudjuk, hogy mit hoz az idei Grammy-átadó, de reménykedünk benne, hogy kedvenc sztárjaink szettjei kifogástalanok lesznek, és nem tudunk majd beléjük kötni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek