Starity

Elkészültek Miley első turnéruhái

2014. január 24. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus kétségtelenül betört a divatvilágba! Nemrégiben a Marc Jacobs márka tavaszi/nyári arca lett, majd kiderült, hogy Bangerz című koncertturnéjára maga az itáliai divatmogul, Roberto Cavalli tervez ruhákat.

hirdetés
Elkészültek Miley első turnéruhái

Miley Cyrus 2014-es turnéja biztosan nem lesz botránymentes – hiszen már több országban is 18-as karika alá sorolták be a koncertjeit, kedvencük látványától megfosztva ezáltal a kiskorú rajongókat.

Az azonban felülmúlta minden rajongó várakozását, hogy az énekesnő kosztümjeit a luxusruhákat tervező Roberto Cavalli fogja elkészíteni, aki többek között turnéruhát álmodott már meg BeyoncénakCheryl Cole-nak és a Spice Girlsnek is.

A tervek alapján elmondhatjuk, hogy a kezeslábasok nagy szerepet fognak játszani a turnén, hiszen ezekben lehet a legkönnyebben mozogni. Miley extravagáns ízléséből fakadóan gondoltuk, hogy a testre tapadó, átlátszó darabok sem fognak hiányozni a repertoárból, ahogyan a falatnyi minisortok sem.

Roberto Cavalli mindent bevetett, hogy kicsit visszafogja az énekesnőt ruhatár-ügyileg, ám a darabokban maximálisan kijön az énekesnő egyénisége is. Nektek tetszeni fog a picit visszafogottabb Miley?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek